المقادير:
لفة نقانق لحم _ شرائح بصل _ شرائح فلفل اخضر _ شرائح زيتون اسود او اخضر _ 2 ملعقة كبيرة باربيكيو صوص _ 2 ملعقة زيت _ ملح(قليل لأن الصوص غالبا مالح) وفلفل اسود وفلفل ابيض _ ربع كوب ماء _ خبز للساندوتشات
الطريقة:
تسلق النقانق ثم تقطح شرائح ثم يحمر البصل في الزيت ويضاف اليه النقانق وتقلب جيدا ويضاف لها الملح والفلفل الابيض والاسود ثم يضاف الصوص والماء وتترك على نار هادئة لحد ما ينشف الماء ويبقى منه شوية ثم نضيف الفلفل الاخضر ونقلب وفي الاخر نضيف الزيتون ونقلب ثم ترفع من على النار وتوضع في الساندوتشات وبالهنا و الشفا